Inhimillisyyttä ja ilmastotekoja

Matleena lintutornilla

25.4. EU-keskustelu: uhanalainen demokratia? klo 17-19

Eurooppalaisista arvoista puhutaan paljon ja yleensä demokratia nähdään niiden keskiössä. Samalla on kuitenkin on nähty valtaa itselleen keskittävien autoritääristen johtajien ja yksinvaltaisten puolueiden nousu Unkarissa, Puolassa ja monissa muissakin EU-maissa. Perusoikeuksia on poljettu ja demokraattisia kansalaisliikkeitä tukahdutettu väkivaltaisesti esimerkiksi Kataloniassa ja Ranskassa. Määrääkö raha ja pääoman vapaa liikkuvuus vai demokratia ja kansojen sisaruus Euroopassa? Voiko eurovaaleissa vaikuttaa? Onko eurooppalainen kansanliike demokratian puolesta mahdollinen?

Näistä teemoista keskustelevat Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaat Ajak Majok, Matleena Käppi ja Mia Haglund! Tilaisuuden juontaa Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja Henrik Jaakkola.

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan, rentoon keskusteluhetkeen Ohmygoodness-kahvilan alakerran loungeen torstaina 25.4. klo 17-19 Helsingin Kallioon (Vaasankatu 14).

Keskustelutilana lounge sijaitsee kahvilan alakerrassa kierreportaiden alla (leveät ja lyhyet portaat). Portaissa kaide, ei hissiä.