Inhimillisyyttä ja ilmastotekoja

Matleena lintutornilla

Hei, kaikki ystävät ja seuraajat!

Minut valittiin tänään (27.10.2018) Vasemmistoliiton ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. Nyt pyydänkin Sinulta tukea – Tervetuloa mukaan kampanjatiimiini edistämään yhdessä ympäristöarvoja ja ihmisoikeuksien toteutumista!

Kansainvälisen ilmastonmuutospaneeli IPCC:n tuore ilmastoraportti on karua luettavaa. On selvää, että nykyiset ilmastotoimet eivät ole riittäviä, vaan päästöjä on leikattava nopeammin ja rajummin, jotta kaikkein katastrofaalisimmilta ilmastonmuutoksen seurauksilta vältyttäisiin. Aion olla vaatimassa Suomelle kunnianhimoisempaa ilmastopolitiikkaa.

Nykyinen oikeistohallitus on jättänyt jälkeensä paljon korjattavaa. Yhteiskunnan vähäosaisilta, kehitysyhteistyöstä ja koulutuksesta on leikattu, tärkeitä uudistuksia valmisteltu historiallisen huonosti ja epädemokraattisesti sekä työttömiä kuritettu. On aika muuttaa suunta. Eduskuntavaaliehdokkaana aion sekä puhua että toimia ympäristön, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolesta. Aion nostaa kampanjassani rakentavasti keskusteluun talouskasvun kritiikin, kasvissyönnin edistämisen sekä pakolaisten oikeudet. Talouden tulee palvella ihmisten hyvinvointia ympäristöä tuhoamatta, ja heikoimmassa asemassa olevien tarpeet tulee laittaa etusijalle.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen – vielä äänestämistä tehokkaammin voit auttaa toimimalla vaalikampanjatiimissä. Kampanjatiimissä voi kukin toimia omalla tavallaan esimerkiksi kulisseissa ideoijana, asiantuntijana, tsemppaajana, käytännön apuna, leipojana, muusikkona tai katukampanjoijana oman jaksamisen ja ehtimisen mukaan. Jos kampanjani hyväksi toimiminen tavalla tai toisella kiinnostaa, laita rohkeasti viestiä! :)Suurkiitos kaikille tähänastisesta tuesta, avusta ja rohkaisusta!​

-Matleena Käppi